Habbo Hotel is chat 100% onbetrouwbaar !!!
Betreft ons artikel: Habbo Hotel niet meer te vertrouwen? volgende nieuwe FEITEN.
Schokkend onderzoek en beeldenover hoe men op Habbo Hotel NIET omgaat met beveiliging…
Habbo Hotel heeft naar aanleiding van het nieuws dat de website misbruikt wordt door pedofielen, de chat tijdelijk wereldwijd afgesloten. “Als gevolg van het lastige gedrag van een paar gebruikers hebben we besloten om de site uit te schakelen en zullen we jullie updaten zodra we meer informatie hebben”,twittert Habbo.
Gisteren werd bekend dat één van de grootste investeerders van de dienst zich teruggetrokken heeft. De reden? “Seksuele, perverse en pornografisch gewelddadige” gesprekken bij de dienst waarop maandelijks miljoenen minderjarigen inloggen.
Een redacteur van het Britse Channel 4 deed zich twee maanden voor als een jong meisje op de chatdienst. Ze kwam in allerlei seksueel getinte gesprekken terecht. “Mensen vertelden wat ze met anderen gingen doen en deden dat heel visueel. Ook vroegen ze me binnen een paar minuten of ik wilde strippen voor de webcam.”
Ze schreef een artikel over haar bevindingen tijdens 50 ‘bezoeken’ aan het Habbo Hotel op de site van Channel 4. Daarnaast heeft Channel 4 de resultaten van hun onderzoeksproject doorgespeeld aan de Britse regering.
zie link voor video http://bcove.me/gvgfo5lu