HOE HERKEN IK EEN LOVERBOY?Een loverboy ziet er vaak goed uit, is meestal ouder dan jij en heeft een vlotte babbel. Een loverboy probeert indruk te maken met dure dingen zoals een mooie scooter of auto. Hij is lief voor je, koopt cadeautjes voor je en geeft je complimentjes. Kortom hij geeft je veel aandacht. Hij zorgt ervoor dat jij verliefd op hem wordt en dat je hem helemaal vertrouwt.
Daarna probeert hij jou afhankelijk van hem te maken. Bijvoorbeeld door jou ruzie te laten maken met je beste vrienden en je ouders. Als je ruzie hebt met je vrienden en je ouders, zorgt hij ervoor dat je alleen nog maar met hem kan praten en omgaan.
Vervolgens zal hij proberen om jou dingen te laten doen die je eigenlijk niet wilt. Hij laat jou bijvoorbeeld een lening of  telefoonabonnementen afsluiten op jouw naam terwijl hij er gebruik van maakt. Of hij haalt je over om seks te hebben met zijn vrienden. Dit doet hij om jou te laten bewijzen dat je van hem houdt.
Wanneer je al seks hebt moeten hebben met zijn vrienden is de stap om ook met andere mannen seks te hebben, die daarvoor betalen, heel klein. Je loverboy zal dit ook met jou proberen en voor je het weet, werk je dan als prostituee. Dit kan achter het raam zijn in een raamprostitutiestraat, een seksclub of gewoon vanuit een woning.

Bron & Meer weten over Loverboys: http://www.vraaghetdepolitie.nl/sf.mcgi?312